NYHET

12 NYA PRODUKTER

De 12 nya produkterna är online. Begränsat antal i lager.

Ni har frågat, och vi har svarat. Vår Slim-modell utökas med de läckra, röda Santas, de coola, gröna Renewals, och de snygga, gråa Thunders, så att du nu kan möta hösten med en ännu större färgpalett. Du kan som alltid få dem från storlek 3XS till 5XL och från längd 26 till 38.

Dam - Slim - Santas

KÖP NU

Dam - Slim - Renewals

KÖP NU

Dam - Slim - Thunders

KÖP NU

Vår Regular-kollektion utökas med de gröna Renewals och de gråa Thunders jeansen. Vi har inte kompromissat med komforten och kvaliteten, så du kan få de läckraste jeansen. De nya Regular jeansen kommer också i alla våra storlekskombinationer, så du kan hitta paret som passar dig bäst.

Dam - Regular - Renewals

KÖP NU

Dam - Regular - Thunders

KÖP NU

Om du föredrar jeans som sitter lite lösare runt ankeln, kan vi också glädja dig med utvidgningen av vårt Loose-sortiment med Santas, Renewals och Thunders, så att du har ännu fler färger att smycka dig själv med. Som med de andra produkterna, har vi inte snålat på storlekskombinationerna, så det finns alltid ett par för dig i en modig färg.

Dam - Loose - Santas

KÖP NU

Dam - Loose - Renewals

KÖP NU

Dam - Loose - Thunders

KÖP NU

Herre - Slim - Renewals

KÖP NU

Herre - Slim - Thunders

KÖP NU

De samma männen belönas också ännu mer för deras tålamod med de samma färgerna i vår Regular-modell. Komforten och kvaliteten är också prioriterade, och det betyder att höstens prövningar bara kan komma. De kommer i samma storlekar som resten av våra produkter, så du kan hitta de perfekta jeansen.

Herre - Regular - Renewals

KÖP NU

Herre - Regular - Thunders

KÖP NU