Koldioxidneutral leverans med Shopify Planet
Koldioxidneutral leverans för alla ordrar
4,087;kg
leveransutsläpp har avlägsnats
Det motsvarar...
16737
kilometer med en genomsnittlig bensindriven bil
Vi finansierar innovationer inom...
Jord
Skog

CO2-NEUTRALA FÖRSÄNDELSER

Hos Perfect Jeans ApS är vi entusiastiska över att kunna tillkännage vårt partnerskap med Shopify, en banbrytande aktör inom e-handel som fokuserar starkt på hållbarhet. Detta samarbete introducerar oss till Shopify Planet-appen, ett initiativ som leder oss på en resa mot att göra alla våra Perfect Jeans-leveranser CO2-neutrala. Vårt åtagande till detta projekt innebär direkt stöd till innovativa teknologier inom CO2-borttagning, vilket säkerställer att varje köp bidrar till en betydande skillnad för vår planets hälsa. Bli en del av vår resa och bidra till en skillnad med varje köp. Tillsammans kan vi skapa en framtid där mode inte bara firar skönhet utan också omsorg för vår planet. Gå med oss i att bära den perfekta passformen som kommer med ett löfte om hopp och handling för en mer hållbar värld.

PERFECT JEANS X SHOPIFY

Shopify samarbetar med Perfect Jeans. Shopify har tagit betydande steg inom CO2-borttagning genom deras Sustainability Fund genom att samarbeta med en rad olika företag över olika sektorer för att bekämpa klimatförändringar. Deras partnerskap inkluderar ett antal innovativa företag som fokuserar på direkt luftinfångning, återplantering med drönare, mineraliseringsprocesser, låg-CO2 betongprodukter, jordförbättringsteknologier, CO2-lagringslösningar och omvandling av CO2 till hållbara bränslen. Dessa ansträngningar är en del av Shopifys bredare uppdrag att stödja och uppskalera teknologier för CO2-borttagning, med ett engagemang som har nått 32 miljoner dollar. Företagen Shopify har ingått partnerskap med för dessa initiativ inkluderar Arbor, Captura, Carbon To Stone, Cella, CREW, Inplanet, Noya, Sustaera, DroneSeed, Carbin Minerals, CarbonBuilt, Loam, 44.01, Twelve och Remora.

DITT ANSVAR

Varje litet åtgärd gör en skillnad. Ta väl hand om dina kläder och se till att du handlar i butiker som fokuserar på hållbarhet. Kom ihåg att pris och kvalitet ofta hänger samman. Köper du ett billigt par jeans så håller de oftast inte lika länge som dyrare jeans gör. Det resulterar i att du kommer att behöva köpa kläder oftare och därmed måste mer kläder produceras, vilket skadar miljön. Se till att endast tvätta dina kläder när det är nödvändigt. Tvätta dem på låga temperaturer när det är möjligt och se till att hänga upp dem istället för att använda torktumlaren. Kom ihåg att lämna in dina kläder för återanvändning.

DJURVÄLFÄRD

Vi anser att det är oacceptabelt att skada djur för att producera kläder och vi har därför också valt att inget av våra kläder ska vara gjorda av ull, djurskinn, läder, dun, fjädrar eller päls. Etiketten du ser på baksidan av våra jeans är därför gjord av ett PU-läder av hög kvalitet. Det liknar mycket äkta läder förutom att materialet inte kommer att åldras på samma sätt som läder gör. Du kommer alltid att kunna läsa på varje enskild produktsida vad produkten är gjord av.

CO2-UTSLÄPP

Vi har ett stort fokus på CO2-utsläpp genom leverans, energiförbrukning, förpackning och inte minst avfall. I våra paket kommer du att märka att endast de mest nödvändiga sakerna medföljer. Av samma anledning kommer du själv att behöva skriva ut din returetikett om du önskar att returnera eller byta. Hos Perfect Jeans har vi en mycket låg returfrekvens, vilket innebär att cirka 80% av de returetiketter vi annars skulle skicka ut skulle gå till spillo. Av samma anledning uppmuntrar vi också till att du återanvänder fraktpåsen vid retur. Hos Perfect Jeans drar vi ut statistik ur systemet innan vi lanserar en ny kollektion. Detta hjälper till att undvika spill och säkerställer att det inte produceras mer än nödvändigt. Perfect Jeans är tillverkade för att tvättas vid 30 grader och ska sedan lufttorkas.

MODE SOM HÅLLER

Under utvecklingen av Perfect Jeans har vi lagt stor vikt vid att skapa produkter av hög kvalitet som ska behålla sin höga kvalitet både i material och färg även efter långvarig användning. Det allra första produkten vi lanserade var svarta jeans. Det problem som ofta uppstår med svarta jeans är att de faktiskt inte får stanna kvar i garderoben särskilt länge, eftersom de snabbt blir gråa och trista efter några tvättar. Detta problem arbetade vi i ett helt år med att lösa och kunde till sist lansera de första Perfect Jeans. Det gör att du kan bära kläder som fortsätter att se bra ut samtidigt som du sparar pengar på att inte behöva köpa nytt. Vi tillverkar kläder för att de ska se bra ut, hålla längre och bidra till att du får en fantastisk komfort i vardagen samtidigt som du gynnar miljön. Vem sa att man inte kan vinna på flera fronter?