HISTORIEN OM

HUR VI SKAPADE PERFECT JEANS

OM PERFECT JEANS

Perfect Jeans är ett danskt företag grundat av två innovativa entreprenörer från Svendborg i Danmark, som tillsammans har mer än 18 års erfarenhet av kläder och textilier.


Hur vi fick idén

Under alla år vi har varit i klädbranschen undrade vi ofta varför det perfekta paret jeans för kvinnor inte fanns. Kvinnorna hade inte möjlighet att gå bekvämt i ett par jeans, och vi tyckte att det var synd. Varför finns det inte ett par jeans för kvinnor som både är superbekväma, med en tidlös design och som håller dess färg? Vi undrade länge om detta skulle vara något som vi kunde skapa med vår erfarenhet i branschen.

Från idé till handling

Vi började med att göra en mycket stor och grundlig marknadsundersökning för att ta reda på om det fanns ett verkligt behov av det perfekta paret jeans för kvinnor. Studien visade att det fanns ett stort behov, men i vilken utsträckning och på vilka exakta parametrar visste vi inte vid den tidpunkten; Trots detta hade vi fortfarande blod på tänderna. Vi ville göra det perfekta paret jeans för kvinnor. Vår vision och vårt uppdrag var tydligt för oss: vi ville skapa det perfekta paret jeans för alla kvinnor oavsett kroppstyp. Nästa steg var att prata med fabriker, designers och experter på tyg och material för att hitta den perfekta kombinationen till de perfekta jeansen. Det visade sig vara en riktig runda, och vi började förstå här varför det perfekta paret damjeans inte redan fanns. Efter flera månaders möten, prover av tyg och vävmönster insåg vi att detta var en mycket svårare uppgift än vi ursprungligen hade förväntat oss.


Hårt arbete och prover

Tiden gick och frustrationen blev större och större. Under många månader i rad hade vi fått prover av varor hemma och pratat med otaliga fabriker, designers och inte minst experter på området, men oavsett hade vi fortfarande inte hittat rätt kombination för att skapa de perfekta jeansen. Lyckligtvis blev vi smartare och smartare, och det var värt guld, och vi fortsatte att arbeta, och vi fortsatte att skicka prover fram och tillbaka mellan fabrikerna för att hitta den perfekta kombinationen av material, vävning, design och passform. Så det skulle vara ännu bättre än provet vi just hade fått.


Rätt kombination

13 månader och oräkneliga förbättringar senare hände det äntligen. Vi hade nu receptet på det perfekta paret damjeans. Vi hade skapat ett par jeans som inte kompromissade med komfort, design eller kvalitet. Dessutom har de fått en unik och tidlös design, så att du kan njuta av dem i många år. De är tillverkade i ett otroligt töjbart material som garanterar optimal komfort hela dagen.

Vi hoppas att du gillade historien om hur vi gjorde de perfekta jeansen för kvinnor. Vi hoppas att du kommer att stödja oss och vara en del av resan. Tack så mycket för att du läste.


Om du vill följa resan kan du köpa Perfect Jeans genom att klicka här.

Vänliga hälsningar
Emil & Signe