Jeans för damer: Hitta det perfekta jeansen för din kroppstyp

Jeans til damer: Find de perfekte par jeans til din kropstype

Jeans för damer: Hitta det perfekta jeansen för din kroppstyp

Jeans är utan tvekan en av de mest använda klädartiklarna för kvinnor. De kan utformas upp eller ner, bäras året runt, och de passar alla stilar, men att hitta rätt jeans kan vara en utmaning. Det finns så många olika stilar och passform, men vilka par jeans passar din kroppstyp? Vi har tillbringat över 13 månader på att utveckla det perfekta jeansparet som passar alla, oavsett kroppsform.

Jeans till en smal midja och breda höfter

Om du har en smal midja och breda höfter kan det vara en utmaning för dig att hitta ett par jeans som inte hamnar för snäva på höfterna, men fortfarande för löst i midjan. Alla med smala midja och breda höfter har försökt få ett par jeans på var midjan borde ha varit en storlek mindre, men de passar höften. När du väljer dina perfekta jeans väljer du alltid din storlek baserat på din midja mätt med din navel. Detta säkerställer att de passar perfekt i midjan. Våra jeans har så mycket sträcka att de enkelt kan anpassa sig till en bred höft, och du kommer att upptäcka att de anpassar sig och sträcker sig efter din kroppsform.

Jeans till en bred midja och tunna ben

Om du har en bred midja och tunna ben kan det vara svårt att hitta ett par jeans som både passar i midjan och sitter som du vill ha dem på benen. Det är inget problem med perfekta jeans. Du kan välja mellan 4 olika passformar beroende på hur du vill att de ska sitta på din kropp. Vi har båtar SkinnySlimRegular och Loose. När du hittar din storlek är det viktigt att du mäter midjan vid naveln. Detta ger dig ett par jeans som inte dras åt i midjan och som sitter perfekt på benen.

Jeans till en smal midja och tunna ben

Om du har en smal midja och tunna ben kan det vara svårt att hitta ett par jeans som belyser din kropp på alla rätt platser. Våra magra jeans är designade i en snäv passform som följer kroppens naturliga former, medan våra slemhinnor är en liten lösare vid vristen, men fortfarande smal i benen. Våra regelbundna passformar har en klassisk passform som är lösare runt låren och vristen, medan våra lösa passformar har en mer avslappnad och lös passform som fortfarande sitter i närheten av midjan och höften. När du behöver hitta din korrekta storlek i perfekta jeans är det viktigt att du använder vår storleksguide. Kom ihåg att mäta midjan vid naveln så att du får rätt passform för dig.

Jeans till en bred midja och fulla ben

Alla kvinnor förtjänar ett par jeans som sitter bekvämt och belyser de kvinnliga formerna. Våra jeans är utformade för att passa olika kroppsformer och storlekar, och alla våra jeansstilar kan användas av kvinnor med ett brett midja och fullt ben. Oavsett vad du är för vår helt lösa modell eller den mycket snäva passningen, kan du hitta exakt din storlek. Du kan kombinera upp till 77 olika storlekar och 4 passform. Vårt 360 -graders stretchmaterial gör att dina jeans känner sig bekväma medan du kompletterar din naturliga kroppsform.