Tvättinstruktioner för Perfect Jeans

Vaskeanvisninger Perfect Jeans

Tvättinstruktioner för Perfect Jeans

Vi vill att du ska njuta av dina Perfect Jeans under många år framöver. Det är därför vi har satt ihop några tips om hur du bäst tar hand om dina perfekta jeans för att hålla färgen och elasticiteten.

Använd inte järn

Perfect Jeans är gjorda av material som kan förstöras vid höga temperaturer. Därför rekommenderar vi att du undviker att använda järn på dina jeans.

Tvätta dem ut och in

När du tvättar dina Perfect Jeans är det viktigt att tvätta dem ut och in. Detta hjälper till att skydda färgen och strukturen på dina jeans. Om du tvättar dem på höger sida kan friktion uppstå mellan jeans, vilket kan leda till slitage och färgförlust.

Torkad av lufttorkning

Efter tvätt rekommenderar vi att du torkar dina Perfect Jeans med lufttorkning. Undvik att torka dem i torktumlaren eftersom det kan leda till krympning och förstöra fibrerna på dina jeans. Häng dem på en hängare eller torkställ och låt torka vid rumstemperatur.

Använd inte sköljmedel

Sköljmedel kan skada fibrerna i dina Perfect Jeans och leda till förlust av färg och elasticitet. Därför rekommenderar vi att du undviker att använda sköljmedel när du tvättar dina jeans.

Tvätta dem vid max 30 grader

För att skydda färgen och elasticiteten hos dina perfekta jeans rekommenderar vi att du tvättar dem med högst 30 grader.

Tvätta dem i en tillräckligt fylld tvättmaskin

När du tvättar dina Perfect Jeans är det viktigt att se till att tvättmaskinen är tillräckligt fylld. Om tvättmaskinen inte är tillräckligt fylld kan friktion uppstå mellan dina jeans som kan leda till slitage. Om du bara har några jeans att tvätta kan du lägga till några handdukar eller andra mjuka tyger för att fylla tvättmaskinen.

Använd inte tvättmedel som innehåller blekmedel

Detaljer som innehåller blekmedel kan skada färgen och strukturen för dina perfekta jeans. Därför rekommenderar vi att du använder tvättmedel som innehåller som lite blekmedel. 

Om du har ytterligare frågor om hur du bäst tar hand om dina jeans kan du kontakta vår kundservice.