Vilken passform ska du välja?

Hvilken pasform skal du vælge?

Vilken passform ska du välja?

Är du osäker på vilken som passar att välja? Det kan också vara ett svårt val som beror mycket på preferenser och tidigare erfarenhet av jeans. Vi har skapat en beskrivning av varje passform som vi hoppas kan hjälpa ditt beslut på vägen. Alla våra jeans är gjorda av ett extra stretchable -material, så oavsett vilken passform du väljer kommer du att upptäcka att de kan sträcka sig och anpassa dig till din kroppstyp. Se bara till att du väljer din korrekta storlek i vår storleksguide.

Perfect Jeans - Skinny

Skinny jeans är perfekta för dem som vill ha en snäv passform. De sitter helt tätt mot benet hela vägen ner till vristen. Även om de är helt snäva, kommer du fortfarande att uppleva god rörelsefrihet eftersom de är gjorda av ett stretchbart material som ger dig extra komfort samtidigt som du håller sin snäva passform. Vår magra passform är den första passformen vi lanserade och är fortfarande vår bästa -sålda passform till denna dag.

Perfect Jeans - Slim

Slim jeans har lite mer löst passande än skinny jeans, men fortfarande med en tät passform vid låren. De är utformade för att få en liten lösare från knäet ner, så att du kan dra jeansen förutom en t.ex. ett par stövlar. De är designade med hög midja och är gjorda av ett extra stretchbart material som ger frihet för rörelse och komfort. De är ett populärt val bland både män och kvinnor.

Perfect Jeans - Regular

Regular jeans är den klassiska passformen och är perfekta för dig som vill ha en vanlig och avslappnad passform. De har en rak passform som varken är för snäv eller för lös. Liksom våra andra modeller är våra regular jeans gjorda av ett speciellt extra stretchbart tyg som gör dem bekväma att spendera hela dagen.

Perfect Jeans - Loose

Loose jeans är vår mest lösa passform, de är perfekta för dem som vill ha en mer lös passform. Även om våra lösa jeans är lösa i passformen, sitter de fortfarande nära midjan och runt höften och ryggen. De blir gradvis lösare från från toppen av benet och ner till vristen.