Jeans för damer: jeans för korta och långa ben

Jeans til damer: Jeans til korte og lange ben

Jeans för damer: jeans för korta och långa ben

Vi är stolta över att erbjuda ett brett urval av jeans för damer i olika längder. Vårt sortiment innehåller sju olika längder: 26, 28, 30, 32, 34, 36 och 38. Oavsett din höjd eller benlängd kan du hitta den perfekta passformen med oss.Vi erbjuder också ett stort urval av storlekar som inkluderar 3XS, 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL och 5XL. Oavsett din storlek kan du hitta en bekväm och elegant passform i våra jeans.Om du letar efter SkinnySlimRegular eller Loose Jeans, du kan hitta rätt längd och storlek hos oss.

Jeans för långa ben

För kvinnor med långa ben kan det ofta vara en utmaning att hitta jeans som passar perfekt i längd. De flesta märken har vanligtvis standardlängder på sina jeans, vilket kan vara för kort för kvinnor med långa ben. När vi skapade perfekta jeans var det en del av en ambition att alla, oavsett benlängd, skulle kunna passa våra jeans. Därför riktade vi oss till det faktum att våra jeans skulle produceras i sju olika längder. Vår längsta längd är L38, vilket motsvarar en steglängd på upp till 96 cm. Med tiden har vi hjälpt många kvinnor med långa ben som har haft problem med att hitta jeans i rätt längd. Har du några tvivel om vilken längd du behöver? Vi rekommenderar alltid att du använder vår storleksguide

Jeans för korta ben

För människor med korta ben kan det också vara utmanande att hitta jeans som passar perfekt. Standardlängder på jeans kan ofta vara för långa, vilket resulterar i att byxbenen rör vid golvet. Många av våra kunder har tidigare varit tvungna att sätta upp sina jeans efter att de köpte dem. De upplever inte det problemet när de köper perfekta jeans. Vår kortaste längd är L26, vilket motsvarar en steglängd på 62 cm. Alla våra jeans kan erhållas från längden 26 till 38, så du måste bara bestämma om du mestadels är till vår SkinnySlimRegular eller Loose. Har du några tvivel om vilken längd du behöver? Vi rekommenderar alltid att du använder vår storleksguide.