Handelsvillkor

1. ALLMÄNT

1.1. PerfectJeans.com är en webbplats som drivs av Perfect Jeans ApS (nedan kallad "Perfect Jeans", "oss" eller "vi"), ett företag registrerat i Danmark under CVR-nummer 40587438 och har en adress på Abildvej 5A, 5700 Svendborg.

1.2. Vårt momsnummer är DK40587438.

1.3. Perfect Jeans kan kontaktas med eventuella frågor om dessa villkor och frågor i samband med beställningar och köp på följande e-postadress: support@perfectjeans.dk.

1.4. Dessa villkor reglerar försäljningsvillkoren för alla beställningar som kunden gör (nedan kallad "du" eller "kunden") på domänen perfectjeans.dk, från det ögonblick du beställer en beställning för betalning och leverans. Genom att beställa en produkt samtycker du till att vara juridiskt bunden av dessa villkor. Se till att du har läst och förstått dem innan du beställer. Kunden och Perfect Jeans kallas nedan gemensamt för "parterna".

1.5. Perfect Jeans förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor från tid till annan. Den nya versionen har ingen retroaktiv effekt och parterna är endast bundna av de handelsvillkor som är online den dag beställningen görs.

1.6. I dessa villkor har följande termer följande betydelser:

a) "Webbplats" avser den domän www.perfectjeans.com.
b) "Du" avser kunden som gör en beställning.
c) "Kund" eller "Kund" avser den person som gör en beställning.
d) arbetsdag: en dag som varken är i) en lördag, en söndag eller ii) en allmän helgdag i kundens land.
e) "Beställning" avser den beställning som du har skickat till webbplatsen för att köpa varor från oss.
f) "Innehåll" avser alla texter, grafik, videor, bilder och all annan information som publiceras på webbplatsen.
g) "Tredjepartswebbplatser" avser alla webbplatser som inte tillhandahålls av Perfect Jeans.
h) "Kontrakt" avser den beställning du har lagt för att beställa produkter i enlighet med dessa villkor.


2. AVTALS INGÅENDE

2.1. Genom att göra en beställning på webbplatsen erbjuds du att köpa produkter som omfattas av dessa villkor.

2.2. Du måste vara minst 18 år och se till att all information du ger oss är korrekt.

2.3. Parterna är överens om att bilderna av de föremål som säljs på webbplatsen inte har något avtalsvärde.

2.4. Perfect Jeans förbehåller sig rätten att vägra alla inköpsorder som du gör av legitima skäl, t.ex. om vi inte kan behandla din betalning eller om en produkt är slutsåld. Om din beställning accepteras kommer vi att informera dig via e-post, enligt beskrivningen i bestämmelse 2.5.

2.5. Webbplatsen kommer att vägleda dig steg för steg enligt att slutföra ditt köp och göra din beställning. Du kommer att se en översikt med all detaljerad information om din beställning innan du gör ditt köp. Vi rekommenderar starkt att du kontrollerar alla uppgifter om din beställning innan du slutför ditt köp, eftersom vi inte kan garantera att vi kan ändra din information senare.

2.6. Du kommer att få en orderbekräftelse på det registrerade e-postmeddelandet med alla detaljer om ditt köp när du har gjort en beställning på webbplatsen. Detta e-postmeddelande är bara en bekräftelse på din beställning och är inte ett köpeavtal. Ett kontrakt mellan partnerna för köp av ordern skapas när din beställning har skickats och har lämnat vårt lager.

2.7. Produkterna erbjuds i mån av tillgång. Om en artikel är slutsåld mellan den tidpunkt då du gör en beställning och den tidpunkt då vårt lager bearbetar den, kommer vi att avbryta köpet av den produkten eftersom den inte längre är tillgänglig. Om så är fallet kommer vi att meddela dig och utfärda en återbetalning.

2.8. Om vi av någon anledning inte kan fullfölja din beställning kommer du att få ett avbokningsmeddelande. Om betalningen redan har dragits tillbaka för en sådan annullerad beställning kommer vi att återbetala samma belopp med samma metod som användes för att göra betalningen. Om det av någon anledning behövs alternativa arrangemang kommer Perfect Jeans att kontakta dig.


3. PRIS OCH BETALNING

3.1. De priser som anges på webbplatsen gäller för alla beställningar som görs via webbplatsen. Alla priser inkluderar moms (om tillämpligt). Leveranskostnader och eventuella andra kostnader som kan tillkomma kommer också att debiteras och tydligt visas under kassaprocessen.

3.2. Perfect Jeans förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller uppdatera information utan föregående meddelande, inklusive fel i priser, bilder, detaljer och beskrivningar som visas på webbplatsen.

3.3. Om felaktig information tillhandahålls för någon produkt du har köpt, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på de villkor som anges i klausul 1.3 i dessa villkor.

3.4. Vi erbjuder olika typer av betalningsmetoder. Du kommer att kunna hitta alla betalningsmetoder som är tillgängliga för ditt land under kassaprocessen. Observera att vi inte accepterar kontanter eller checkar.

3.5. Alla betalningar är föremål för valideringskontroll och godkännande av den betalningsförmedlare du har valt. Om leverantören vägrar att, eller av någon anledning inte tillåter betalning, kommer du sedan att meddelas via e-post och / eller när du försöker göra beställningen.

3.6. Om leverantören vägrar att, eller av någon anledning inte tillåter betalning, kommer beställningen att avbrytas och du kommer då att meddelas via e-post och / eller när du försöker göra beställningen.

3.7. Ibland kan vi erbjuda specialerbjudanden och rabatter gällande vissa produkter på webbplatsen. Användarvillkor i samband med specialerbjudanden eller rabatter kommer att specificeras vid utfärdandet. Du kan använda 1 rabattkod per köp.

3.8. Vi förbehåller oss rätten att när som helst dra tillbaka sådana specialerbjudanden eller rabatter utan föregående meddelande.

3.9 Observera att Perfect Jeans inte ansvarar för några bank- eller överföringsavgifter.


4. FRAKT OCH LEVERANS

4.1. Fraktkostnader debiteras utöver inköpspriset för din produkt, vilket tydligt visas där det är relevant och ingår i avsnittet "Ditt totala pris" i kassan innan du betalar.

4.2. Vi strävar efter att skicka beställningar inom 1 arbetsdag efter orderbekräftelse. Observera att leveranstiden kan ta längre tid på grund av högsäsong, oväntade händelser eller tillgänglighet av produkten.

4.3. Vi gör en bokning på kortet som används för köpet för att säkerställa att det finns tillräckliga medel för att slutföra transaktionen. Produkten du köpte kommer inte att levereras förrän beställningen är klar och betalningen är reserverad.

4.4. Du kommer att få en leveransbekräftelse e-post när ditt paket levereras, vilket indikerar en uppskattning av leveranstiden. Den utlovade leveranstiden börjar från det ögonblick du får din bekräftelse via e-post.

4.5. Beroende på var du är får du olika leveransalternativ. Storleken på leveransavgiften beror på vilket leveransalternativ du valde. Du kommer att kunna hitta alla leveransmetoder som är tillgängliga för ditt land under kassaprocessen.

4.6. Du måste ge oss en fullständig och korrekt leveransadressinformation, eftersom vi inte kan garantera att vi kommer att kunna ändra den efter köpet. Kunden är ensam ansvarig för leveransfel på grund av saknade eller felaktiga uppgifter eller fel på leveransadressen.

4.7. Våra flygbolag kommer att göra allt för att leverera din beställning inom den utlovade leveranstiden. Ändå är förseningar ibland oundvikliga. Kontakta vår kundtjänst om du inte har fått ditt paket inom förväntad leveranstid.

4.8. Våra transportörer levererar inte på helger och helgdagar.

4.9. Om kunden väljer att få paketet levererat till sin privata adress kommer rederiet att försöka leverera paketet till den privata adressen. Om paketet inte kan levereras skickas paketet vidare till en paketbutik eller brevbutik nära kunden.

4.10. Det är alltid kundens eget ansvar att hämta sitt paket. Om paketet inte hämtas av kunden, inom 10 till 14 dagar beroende på paketbutik eller postbutik, skickas paketet tillbaka till Perfect Jeans. Kunden kommer att debiteras en avgift för returkostnaderna om paketet inte hämtas enligt den extra kostnad Perfect Jeans får för detta.

4.11. Tänk på att du kan debiteras tullar eller avgifter när du handlar från Danmark.


5. ÅNGERRÄTT, RETURER OCH ÅTERBETALNINGAR

5.1. Du har 14 dagars ångerrätt. Om du vill återvända ska du skicka paketet till Perfect Jeans ApS, Abildvej 5A, 5700 Svendborg, Danmark. Observera att du står för kostnaden för att returnera dina varor till oss.

5.2 Returer accepteras under förutsättning att produkten är i ursprungligt skick, otvättad, luktfri, utan djurhår och att alla taggar fortfarande är fastsatta. Varorna måste visas som nya så att vi kan sälja dem vidare. Om varan inte är i nytt skick kommer du inte att förlora din ångerrätt, men du måste förvänta dig att debiteras för det förlorade värdet. Om varan är värdelös efter användning kan pengarna inte returneras.

5.3. Kunden ansvarar för att paketet anländer säkert till Perfect Jeans adress i enlighet med avsnitt 1.1. Perfect Jeans hämtar inte paket i paketbutiker, postbutiker eller någon annanstans. Alla returer måste därför levereras till Perfect Jeans adress.

5.4. Så snart din retur når vårt lager och har behandlats av oss kommer vi att utfärda en återbetalning. Returprocessen kan ta upp till två (2) veckor från det att vi tar emot din beställning tillbaka.

5.5. När vi har behandlat din retur får du en kreditfaktura via e-post. Du kommer då att få din återbetalning inom två (2) till fem (5) arbetsdagar. Vi återbetalar det belopp som betalats med hänsyn till eventuella rabatter. Om du har använt en rabattkod eller ett erbjudande i samband med ditt köp och det totala värdet av beställningen är mindre än eller lika med värdet på rabattkoden, som ett resultat av att du senare återkallar en del av din beställning, förbehåller vi oss rätten att debitera dig det ursprungliga priset för de varor du behåller eller för frakt om beställningen inte längre uppfyller villkoren för rabatten.

5.6 Återbetalningen inkluderar inte leveransavgifter som du har betalat utöver standardleveransen. Standardleveransen är alltid det billigaste leveranssättet. Alla återbetalningar kommer att göras med samma betalningsmetod som du använde för att köpa produkten. Om du betalar via faktura kan din betalningsleverantör kontakta dig för att betala ut återbetalningen.

5.7. Observera att du endast kan returnera produkter som köpts på webbplatsen.

5.8. Observera att vissa länder inte stöds av gratis utbyte. Vänligen kontakta oss om du vill veta om vi stöder gratis utbyte till ditt land.


6. BEGRÄNSNING AV ANSVAR OCH GARANTIER

6.1. Vi lämnar inga garantier med avseende på denna webbplats eller den information, material, innehåll som görs tillgängligt. Vi garanterar inte att webbplatsen kommer att vara kontinuerligt tillgänglig eller att informationen på denna webbplats är sann, icke-vilseledande eller korrekt.

6.2. All information och innehåll på webbplatsen får inte tolkas som Perfect Jeans som ger råd av något slag.

6.3. Du samtycker till att inte använda någon av våra produkter för kommersiella, affärs- eller återförsäljningsändamål och vi utesluter ansvar för förlust av intäkter / vinst, förlust av kontrakt, förlust av affärer, förlust av möjligheter eller förlust av rykte.


7. VARUMÄRKEN

7.1. Varumärkena, namnen och logotyperna på webbplatsen är registrerade och oregistrerade varumärken som tillhör Perfect Jeans. Tidigare skriftligt tillstånd från Perfect Jeans krävs för användning av alla varumärken, bilder eller videor från webbplatsen. Således är det strängt förbjudet att kopiera, reproducera, ladda ner, publicera, överföra eller distribuera innehåll som kommer från webbplatsen på något sätt.


8. KLAGOMÅL

8.1. Vi tar alla klagomål på största allvar och försöker lösa tvister så snart de uppstår. Kunder som vill klaga uppmanas att kontakta vårt kundtjänstteam så snart som möjligt under de villkor som anges i punkt 1.3 eller genom att använda kontaktuppgifterna på webbplatsen (https://www.perfectjeans.com/pages/kontakt)


9. INTEGRITETSPOLICY

9.1. Personuppgifter som lämnas av Perfect Jeans ApS vidarebefordras endast till:

• företagets interna avdelningar

• utvalda och betrodda tredje parter som kan använda dina personuppgifter för att tillhandahålla varor eller tjänster som du har beställt

• affärspartners i syfte att registrera och underhålla ditt användarkonto

9.2. För att vidareutveckla och förbättra www.perfectjeans.dk för vi statistik över hur du använder webbplatsen.

Personuppgifterna registreras hos Perfect Jeans ApS och lagras i enlighet med personuppgiftslagen, varefter uppgifterna raderas.

Vi arbetar endast med personuppgiftsbiträden i EU eller i länder som kan ge din information tillräckligt skydd. På Perfect Jeans ApS har du alltid rätt att skicka oss din invändningar mot registreringen. Du har också rätt att få insyn i vilken information som är registrerad om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen. Förfrågningar i detta sammanhang skickas till: support@perfectjeans.dk


10. HANDELSVILLKOR

10.1. Om det finns en konflikt eller konflikt mellan bestämmelserna i dessa villkor och andra relevanta villkor, policyer eller meddelanden, kommer de andra relevanta villkoren, policyerna eller meddelandena som specifikt rör en viss del av Perfect Jeans inte längre att vara giltiga.


11. ÖVERFÖRBARHET

11.1. Om någon bestämmelse i dessa villkor blir olämplig eller ogiltig i någon jurisdiktion, domstol eller myndighet, ska den återstående bestämmelsen och alla andra bestämmelser förbli i full kraft och verkan.


12. LAG OCH TVISTER

12.1. Dessa villkor regleras av och tolkas i enlighet med dansk lag.

12.2. Avtal som ingås via webbplatsen och eventuella tvister som uppstår eller är i samband med detta omfattas av dansk lag. En uppgörelse i godo (genom ett ombudsmannasystem) måste övervägas innan något rättsmedel vidtas. Om denna lösning misslyckas måste danska domstolar ha en icke-exklusiv behörighet för att lösa eventuella tvister som uppstår till följd av dessa villkor. Denna bestämmelse får inte beröva de europeiska konsumenterna deras nationella lagstadgade rättigheter.

12.3. I händelse av inkonsekvens eller anspråk i samband med dessa villkor kommer vi att följa bedömningen av den danska konsumentombudsmannen eller motsvarande myndighet i landet i fråga.

Villkoren har fastställts den 27 maj 2019.