Köpare för perfekta jeans i Svendborg

Har du modet att starta ett nytt kapitel och starta din shoppingkarriär? Är du ett antal nörd som kan leverera resultat och vill du ha ett stort inflytande på vilka artiklar vi utvecklar och köper?

Då har vi jobbet åt dig!

Jobbet

Som köpare på perfekta jeans kommer du in i ett företag i enorm tillväxt. Du kommer att ansvara för att vi har rätt föremål i hyllorna och att du kommer att vara rätt från produktutveckling till den slutliga beställningen på fabriken. Du måste kunna ta ansvar och arbeta självständigt och vara bra på planering.

På perfekta jeans får du ett stort ansvar och vill ha uppgifter som:
• Produktutveckling
• Analysera och rapporterar
• Optimering av lager
• Se till att vi har rätt i lager vid rätt tidpunkt
• Förbered ett årligt hjul och ha en nära kontakt med vår marknadsavdelning
• Ha ett nära samarbete med fabrikerna och våra agenter

• Förhandling om priser, kvaliteter och leverans

Dina färdigheter
Du är dagens svar till Lars Larsen - vi letar efter en riktig livsmedelsbutik med benen i näsan. Du är en skicklig återförsäljare med massor av mod och som lyckas hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har erfarenhet av att shoppa och helst modebranschen. Du har en helt naturlig strategi för siffror och analyser och är hemma i Excel. Du är skicklig på engelska både i skrivande och tal.
I perfekta jeans är vi vardera nördar inom vart och ett av våra fält och vi förväntar oss att du är densamma inom din.

Laget
Du kommer att arbeta i en professionell och dynamisk miljö där saker går starka och där planerna snabbt kan ändras. Tidigare har vår VD Signe satt med alla våra inköp, men på grund av den vilda tillväxten är inte för det längre. Du kommer därför att vara den första på pinnen och arbeta nära med både SIGNE och vår marknadsavdelning för vardagen. I perfekta jeans utvecklar vi våra egna produkter så att du får ett finger på pulsen och vara mycket nära där allt går.

Vi erbjuder dig
Ett stort ansvar där du båda kommer att hjälpa till att bestämma vad som kommer i hyllorna men också se till att det är hemma vid rätt tidpunkt. Du kommer att ha en spännande vardag där du kommer att arbeta självständigt och ha många möjligheter att utföra. Du kommer att ha en individuellt överenskommen lön och ett antal anställdas förmåner.
På perfekta jeans är det viktigt för oss att vi tillsammans skapar en bra arbetsmiljö där det finns trevligt att vara såväl som en miljö som gör det möjligt för den enskilda anställda att påverka, deltagande och utveckling. På och är det kort från tanke till handling.

Är det du vi saknar?
Skicka din ansökan med CV till signe på job@perfectjeans.dk så snart som möjligt och senast 31 maj 2023. Vi behandlar applikationerna fortlöpande.

Arbetsplats:ABILDVEJ 5A, 5700 SVENDBORG
Veckotiden varje vecka: 37 timmar
Ansökningstiden: Onsdag 31 maj 2023.
Anslutning: Så snart som möjligt