Kundtjänsteman för perfekta jeans i Svendborg

Är du passionerad för att tillhandahålla bra service och är du redo att hjälpa våra kunder? Då är det du vi letar efter, som kundtjänstanställd i perfekta jeans.

Jobbet
SomKundtjänstanställd på Perfect Jeans är naturligt för dig att alltid ge kunderna en bra professionell behandling och se till att de får en fantastisk upplevelse varje gång de är i kontakt med kundservice.
Du kommer för det mesta som kundtjänstpersonal att ge stöd till befintliga kunder i förhållande till allmän kundservice inklusive frågor för beställningar, produkter eller webbplatsen.

På perfekta jeans har du uppgifter som:
• Kundtjänst på telefon, post och livechatt
• Returhantering inklusive ersättning och krediter
• ad hoc -uppgifter

Dina färdigheter
Du ler och har alltid kunden i fokus. Du är ständigt servicen och kan behålla översikten över upptagna situationer. Du är bra på danska och engelska både skriftligt och i tal. Du är snabb på nycklarna och är utbildade i nya system. Du är robust och möter stabil.

Arbetstimmar
Din veckotid är flexibel och kommer i genomsnitt att vara 30-37 timmar spridda under vardagar mellan 8-16.

Laget
Du kommer att arbeta som en del av vårt kundtjänst i en professionell och dynamisk miljö.

Vi erbjuder dig
En spännande position på en arbetsplats i enorm tillväxt. På perfekta jeans har vi full fart men har ett stort fokus på att ge kunden den bästa upplevelsen varje gång oavsett hur upptagen vi är. Vi värdesätter det sociala höga och går upp i god kollega-karma och ett bra samhälle där vi lyfter i ett gäng.

Är det du vi saknar?
Skicka din ansökan med CV till signe på job@perfectjeans.dk så snart som möjligt och senast 31 maj 2023. Vi behandlar applikationerna fortlöpande.

Arbetsplats:ABILDVEJ 5A, 5700 SVENDBORG
Veckotiden varje vecka: 30-37 timmar
Ansökningstiden: Onsdag 31 maj 2023.
Anslutning: Så snart som möjligt